Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Brillen

Silmälasit

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

44 45

Ryan Belluni Silmälasit

(2)

Näytä tuotteet välillä 1 - 2

Ryan Belluni -silmälasit

Ruotsi on noussut kansainvälisen muodin kuumaksi paikaksi kuin tyhjästä. Muotitrendit syntyvät nykyään muuallakin kuin muodikkaissa kaupungeissa New Yorkissa, Pariisissa ja Milanossa. Ne syntyvät nykyään myös Göteborgissa ja Tukholmassa. Ruotsalaismerkki Ryan Belluni on ehdottomasti ollut mukana hankkimassa tätä valta-asemaa. Jokseenkin epäruotsalainen nimi on kunnianosoitus italialaiselle Bellunon maakunnalle, jotka kutsutaan myös lasilaaksoksi sen lukemattomien silmälasivalmistajien vuoksi.

Ryan Belluni tunnetaan ajattomista designeistaan, yksityiskohtaisuudestaan ja poikkeuksellisen hyvästä laadustaan...ja miten laajan tuotevalikoiman tämä mallisto tarjoaakaan. Mallistossa on vaikuttava muodostelma värejä ja muotoja jokaiseen makuun. Ryan Belluni on omaksunut muodin sen kaikissa muodoissa. Mallien väri vaihtelee perinteisestä mustasta voimakkaan punaiseen. Ainutlaatuiset design-yksityiskohdat kuten hillityt cut-out-kuviot, kudosyksityiskohdat tai jännittävät värien ja materiaalien yhdistelmät tekevät näistä malleista aivan omaa luokkaansa.

Minkä tahansa Ryan Belluni -mallin sitten valitsetkin, voit olla täysin varma siitä, että se on koottu huolellisesti ja ammattitaitoisesti laadukkailla materiaaleilla. On melkein sanomattakin selvää, että kaikissa Ryan Belluni -malleissa on täydellinen istuvuus loistavaan hintaan. Ryan Belluni -malleissa yhdistyvät kaikki parhaat ominaisuudet ja se on todella legendaarinen ruotsalaismerkki!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.