Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Statement Pieces

Talvipäivitys

Suoraan tuotteeseen

Pidä tyylisi rentona

Näissä aurinkolaseissa on potentiaalia tulla muotitietoisen shoppaajan pakolliseksi varusteeksi, vaikka ne ovat yksinkertaiset. Läpinäkyvät kehykset ja värikkäät linssit saavat sinut erottumaan joukosta.

Monta kohokohtaa

Superurheilullinen

Mikäli haluat pysyä laskettelutunnelmassa rinteessä olon jälkeenkin, tarvitset talveksi urheilulliset aurinkolasit. Vaikka lasit on muotoiltu hiihtolasien kokoisiksi, voi niitä silti huolettaa käyttää arjessa.

Monta kohokohtaa

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

49 350

Aurinkolasit

(22)

Näytä tuotteet välillä 1 - 22

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.