Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Statement Pieces

Talvipäivitys

Suoraan tuotteeseen

Kohti rinteitä

Nämä hiihtämisestä ja lumilautailusta inspiraationsa saaneet aurinkolasit herättävät kenen tahansa huomion. Tuttolente -suunnittelu yhdistettynä pehmeisiin väreihin luo täydellisen lookin rinteeseen.

Monta kohokohtaa

Todellinen vau-ilmiö

Nämä aurinkolasit eivät vakuuta vain isolla koollaan. Näyttävä kulmalinja kruunaa lasit ja tekee niistä todelliset päiden kääntäjät.

Monta kohokohtaa

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

115 490

Aurinkolasit

(41)

Näytä tuotteet välillä 1 - 41

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.