Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

59 162

Golf

(10)
Näytä tuotteet välillä 1 - 10/10

Golf-silmälasit Mister Spexistä

Mister Spex tarjoaa silmälaseja kaikkiin urheilulajeihin! Laajasta design-golf-silmälasien mallistostamme löydät omiin tarpeisiisi sopivan mallin. Valitse etsimäsi golf-silmälasit tai selaa valikoimaamme ja inspiroidu! Parhaiden tuotemerkkien parhaista malleista löydät taatusti itsellesi täydellisesti sopivat silmälasit nopeasti ja kätevästi.

Adidaksen golf-silmälasit ovat tyylikkäät niiden silmiinpistävän muodon ansiosta. Ne sopivat täydellisesti erilaisiin kasvojen muotoihin ja pysyvät tiukasti paikallaan aiheuttamatta epämukavuutta. Nyt mikään ei estä täydellistä lyöntiä!

Golf-silmälasisi tulee kestää nopeita liikkeitä ja myös linssien ominaisuuksien tulee olla oikeat. Linssin väri on merkittävin ominaisuus. Linssien tulee tarjota paras mahdollinen näöntarkkuus niin lähelle kuin kauas - ja kestää katseluetäisyyden nopeat muutokset. Oakley on yksi johtavista tuotemerkeistä tällä saralla.

Oakley on yksi johtavista tuotemerkeistä tällä saralla. Oakleyn keltaisilla heijastavilla linsseillä ja klassisilla harmaanvihreillä linsseillä varustetut design-kehykset ovat suositut golf-silmälasit Mister Spexin mallistosta. Valitset itse, haluatko tyylikkään kokokehysmallin vai upean sporttisen mallin.

Löydä oma suosikkisi golf-silmälasien joukosta tai hae sopivaa mallia Mister Spexin mallistosta tuotemerkin, muodon tai materiaalin perusteella. Löydät helposti sinulle sopivat golf-silmälasit!

Kun olet tehnyt tilauksesi, Mister Spex lähettää silmälasisi mahdollisimman nopeasti, usein jo samana päivänä. Jos et ole tyytyväinen uusiin silmälaseihisi, voit palauttaa ne 90 päivän sisään saadaksesi korvaavan tuotteen tai rahasi takaisin.

Lisätietoa tilaamisesta, toimituksesta ja tarjoamastamme 90 päivän palautusoikeudesta on apuosiossa.

Siirry Mister Spexin kotisivulle.

Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.