Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Kokoontaittuvat aurinkolasit

Kokoontaittuvat aurinkolasit

Kuvassa näkyvä tuote

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

115 422

Sunglasses

(8)
Näytä tuotteet välillä 1 - 8/8

Taitettavat aurinkolasit Mister Spex Suomesta

Auringonpaiste saa kaikki hyvälle tuulelle, mutta rasittaa silmiä. Ulkona oleminen altistaa silmäsi auringon haitallisille ultraviolettisäteille, olet sitten rannalla tai laskettelurinteessä. On yhtä tärkeää käyttää aurinkolaseja ratin takana, koska silmät väsyvät nopeasti ajaessa. Laadukkaat taitettavat aurinkolasit vähentävät häikäisyä mahdollistaen paremman näöntarkkuuden, ja suojaavat samalla erinomaisesti UV-säteilyltä.

Yksi taitettavien aurinkolasien suurimmista eduista on niiden kannettavuus. Ne on helppo sujauttaa koteloon ja ottaa esiin tarvittaessa. Silti kehykset ovat erittäin kestävät. Monet taitettavat kehykset sopivat reseptilinsseihin, jolloin ne korjaavat näköhäiriötä ja estävät auringon häikäisyn samanaikaisesti. Vesiurheilun ystävät ja hiihtäjät pitävät aurinkolaseja ehdottoman tärkeänä asusteena, mutta ne tarjoavat samaa suojaa ostosmatkallakin.

Mister Spexin mallisto sisältää laajan valikoiman taitettavia aurinkolaseja, joiden tyylit vaihtelevat urheilullisista perinteisiin. Kaikissa aurinkolaseissamme on laadukkaat linssit, joissa on kovapinnoite ja heijastamaton pinta, ja joissakin Ray-Ban-malleissa on polarisoidut linssit. Muita mallistomme johtavia tuotemerkkejä ovat Carrera, Vans ja Persol. Euroopan johtavana verkkopohjaisena optikkoliikkeenä Mister Spex tekee aurinkolasien valitsemisesta helppoa ja kätevää, ja toimittaa aurinkolasit samana päivänä, jos teet tilauksesi ennen kello 14.

Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.