Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Suodatin

  • Biofinity

Biofinity Piilolinssit

(5)

Näytä tuotteet välillä 1 - 5

BIOFINITY-piilolinssit

Biofinity on CooperVisionin kuukausilinssimalli. Linssit ovat niin hengittävät, että ne sopivat jopa 30 päivän jatkuvaan käyttöön päivin, öin. Biofinity-piilolinssit antavat mahdollisuuden nauttia uudenlaisesta vapaudesta ja itsenäisyydestä. Ne vapauttavat käyttäjän päivittäiseltä puhdistukselta ja säilytykseltä. Biofinity on CooperVisionin aikaansa edustava tuote, joka sisältää innovatiivista ja patentoitua Aquaform-materiaalia. Linssit ovat erittäin pehmeät ja niin mukavat käytössä, että unohdat niiden olemassaolon kokonaan! Biofinity-piilolinsseissä on vaaleansininen sävytys, joka tekee linssien käsittelystä ja löytämisestä kotelosta lapsellisen helppoa.

Linssejä on saatavilla useissa voimakkuuksissa (+8.00D – -12.00D), ja siksi useat asiakkaat hyötyvät Biofinityn tarjoamista eduista. 48 %:n vesipitoisuuden ja äärimmäisen korkean hapenläpäisykyvyn (160Dk/t) ansiosta Biofinity-piilolinssit takaavat parhaan mahdollisen käyttömukavuuden – terävän näkökyvyn ja terveet silmät.

Biofinity-kuukausilinssit eivät sisällä myöskään lisäaineita, pinnoitteita, kostutusaineita tai muita pintakäsittelyjä, jotka saattavat ärsyttää silmää. Siksi Biofinity-piilolinssejä suositellaan erityisesti herkkäsilmäisille.

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.