Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Maksutavat

Saatavilla olevat maksutavat:

Tarjolla on kolme maksutapaa:

Paypal

Paypal on verkkopohjainen maksupalvelu, jolla voit maksaa verkko-ostoksesi nopeasti, helposti ja turvallisesti. Tämän palvelun etu on, että maksuprosessi on nopea, koska maksu siirretään tavallisesti välittömästi tilillemme. Tilauksesi (jos se on saatavilla) lähetetään yleensä saman päivän aikana.

Maksu luottokortilla

Mister Spexissä tietosuoja on keskeinen painopiste. Tarkastamme henkilötietosi tarkasti ensimmäisen tilauksen yhteydessä suojataksemme sinua luottokorttipetoksilta. Asiakaspalvelumme lähettää sähköpostivahvistuksen. Tässä sähköpostiviestissä on selitetty, miten maksuprosessi jatkuu.

Hyväksymiämme kortteja ovat Visa, MasterCard ja American Express.

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.