Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Usein kysyttyä

Tilauksen seuranta

Tulet saamaan sähköpostiisi vahvistusviestin, kun tilauksesi on lähtenyt matkaan varastoltamme. Postin toimitusaika on 2-3 arkipäivää.

Miten lähetän tuotteen takaisin?

Täytä paketin mukana tullut palautuslomake, ja laita se pakettiin tuotteen kanssa. Mikäli et löydä palautuslomaketta, voi tilausnumeron ja palautuksen syyn kirjoittaa erilliselle paperille.

Jätä palautettavat tuotteet paikalliseen myymälään, joka käsittelee postin toimituksia.
Kun olemme vastaanottaneet palautetut tuotteet, saat sähköpostilla vahvistusviestin ja palautamme rahasi 3-5 arkipäivän sisään.Jos olet valinnut maksutavaksi "Maksa laskua vastaan", palautus saattaa kestää jopa 10 päivää, koska Klarna hoitaa näitä maksutapahtumia.

Huomioi seurantanumero lähettäessäsi paketin takaisin Mister Spexiin. Muussa tapauksessa emme kykene seuraamaan lähetystä.

Lue lisää

Mitä arvoja tarvitsen ostaakseni reseptilasit?

Tarvitsemme nykyisen silmälasireseptisi voidaksemme valmistaa linssit omilla voimakkuuksillasi. Voimakkuudet käyvät ilmi silmälasireseptistäsi ja ne ilmoitetaan oikean ja vasemman silmän osalta erikseen. On tärkeää, etteivät reseptitiedot ole yli vuotta vanhoja, koska näkökykysi on saattanut muuttua tänä aikana.

Lue lisääMuita kysymyksiä?

Sähköpostiosoite:
support@misterspex.fi

Yhteystiedot:
09-2311 3508
Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.