Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

"Tanssi vapaasti sinisen taivaan alla"

"Trendikkäät aurinkolasit festivaaleille"

Retro Rave

Ota mukaasi klassinen Lennon-tyyli kesän festareille! Suuret metallikehykset ovat täydellinen lisä boheemiselle hippi-lookille.

Monta kohokohtaa

Neon Nights

Futuristinen muotoilu, rohkeat värit ja näyttävät XL-mallit. Tyyli on todellinen katseenvangitsija ja kaiken lisäksi myös urheilullinen. Räikeät neonvärit kruunaavat omaperäisen festarilookin.

Monta kohokohtaa

Back to the 90's

Hyvin pienet aurinkolasit ovat festarikesän ehdoton varuste. Valitse ovaalit, neliskulmaiset tai cat-eye -malliset aurinkolasit ja yhdistä ne vaaleisiin farkkuihin täydellisen 90-luvun tyylin mukaisesti.

Monta kohokohtaa

Etkö ole vielä löytänyt sopivia?

Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.