Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

87 162

tuotetta

(20)

Näytä tuotteet välillä 1 - 20

G-Star Raw Mister Spexistä

G-Star RAW on kuulunut johtavien farkkumerkkien joukkoon vuodesta 1989 alkaen. Yrityksen filosofiana on ollut alusta alkaen "Just the Product" ja tämä toteamus edustaa edelleen laadukasta valmistusprosessia ja innovatiivista muotoilua. G-Star on laatuun ja yksityiskohtiin panostamalla noussut farkkusegmentin johtajaksi, ja sen tuotteita myydään 6500 myymälässä 68 maassa ympäri maailman. G-Star myy naisten ja miesten farkkutuotteiden ja asusteiden lisäksi myös omaa jalkinemallistoaan valtuutettujen jälleenmyyjien kautta.

Miesten ja naisten G-Star-silmälaseja leimaavat innovatiivinen design ja korkealaatuinen valmistusprosessi, jota todistaa myös tuotemerkin “Just the Product” -filosofia. Klassiset aviator-silmälasit, joissa on perinteiset litteät linssit, ovat saaneet uuden ja nykyaikaisen tulkinnan G-Starilta. Keskittyminen yksityiskohtiin näkyy siinä, miten tärkeänä tuotemerkki pitää laadukasta valmistusta ja tuotteiden teollista ilmettä. Toiminnalliset ruuvit herättävät huomiota ja koristeellisia yksityiskohtia ja teollista ilmettä edustavat kohokuvioinneilla varustettujen aisojen kaltaiset elementit. Tämä design-yksityiskohta on näkyvissä koko G-Star-mallistossa, joka sisältää useita tuttuja värejä ja tuotenimiä.

  • Ilmainen neuvonta 0923-11 35 08
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.