Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

112 113

Jil Sander Kaikki tuotemerkit

(1)

Näytä tuotteet välillä 1 - 1

Jil Sander Mister Spexistä

Muotisuunnittelija Jil Sanderin ura alkoi vuonna 1968, kun hän avasi ylellisen muotiliikkeen Hampurin Pöselsdorfissa. Sitä ennen tekstiilisuunnittelija oli toiminut useiden eri muotilehtien toimittajana. Vuonna 1973 hän loi ensimmäisen mallistonsa. Hänen läpimurtonsa oli "sipuli-lookin" eli kerroksittaisen lookin edeltäjän keksiminen. Hänen nimensä tuli niin tunnetuksi malliston menestyksen myötä, että Jil Sander perusti omaa nimeään kantavan tuotemerkin vuonna 1978. 1980-luvun alkupuolella Sander kehitti viimein lookin, joka yhdistetään hänen nimeensä ympäri maailman. Hän loi yksinkertaisuudella, räätälimäisellä tarkkuudella ja pikkutarkkojen yksityiskohtien poisjäämisellä uuden bisnes-lookin naisille. Tämä perinteinen look nähdään edelleen monissa toimistoissa ympäri maailman: Jil Sander -housupuku yhdistettynä valkoiseen paitaan ja hillityn sävyiseen poplariin. Suunnilleen samoihin aikoihin perustettiin Jil Sander -ihonhoitotuotteiden mallisto ja menestyksekäs ja palkittu Jil Sander -hajuvesimallisto. Hän suunnitteli ensimmäisen miesten mallistonsa vuonna 1997.

Vuonna 2004, kolmen vuoden tauon jälkeen, Jil Sander luopui viimein vallasta yrityksessä. Jil Sander -tuotemerkin omistaa nykyään brittiläinen sijoitusyhtiö. Sen pääsuunnittelijana toimii Raf Simons, joka on onnistunut säilyttämään perinteisen Sander-ilmeen. Tuotemerkki niittää yhä mainetta ajattomalla, tahallisen yksinkertaisella ja elegantilla ilmeellään, jossa on minimalistinen lähestymistapa - tätä tyyliä kutsutaan usein tyypilliseksi saksalaiseksi tyyliksi. Naisten ja miesten malliston, kosmetiikkatuotteiden ja asusteiden lisäksi Jil Sander valmistaa myös silmälaseja.

  • Ilmainen neuvonta 0923-11 35 08
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.