Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

129 129

Marc by Marc Jacobs Kaikki tuotemerkit

(1)

Näytä tuotteet välillä 1 - 1

Marc by Marc Jacobs Mister Spexistä

Marc Jacobs on yksi viime vuosikymmenen vaikutusvaltaisimpia ja muodikkaimpia muotisuunnittelijoita. Newyorkilainen rakastui muotiin jo nuorena. Vuonna 1986 hän perusti oman tuotemerkin ja alkoi työskennellä Marc Jacobs -muoti-imperiumissa. Hän toimi Louis Vuittonin luovana johtajana vuodesta 1997 alkaen ja perusti toisen vaatemallistonsa Marc by Marc Jacobsin vuonna 2001.

Tämä mallisto on päämallistoa nuorekkaampi, raikkaampi ja eloisampi, ja sisältää monia ainutlaatuisia yksityiskohtia. Marc by Marc Jacobs -ilmeelle ovat tyypillisiä tyttömäiset elementit ja hienoinen vintage-henkisyys. Muotimallistojen lisäksi tuotemerkin valikoimaan kuuluu useita asusteita, kuten kelloja, laukkuja ja jalkineita. Ensimmäinen Marc by Marc Jacobs -silmälasimallisto saapui vuonna 2007. Jacobsin toinen mallisto on päämallistoa edullisempi, ja yhtä muodikas kuin sen kohdemarkkinat.

Marc by Marc Jacobs on trendikäs, nuorekas, hieman retrohenkinen, aavistuksen eriskummallinen, mutta aina muodinmukainen. Marc by Marc Jacobs -mallistojen nimeen vannovat sellaiset tähdet kuin Mischa Barton, Winona Ryder ja Kate Bosworth. Mallistolla on omat liikkeet Madridissa, Lissabonissa, Kööpenhaminassa, Ateenassa, Pariisissa, Lontoossa ja tietenkin Yhdysvalloissa.

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.