Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

31 45

Nozomi Kaikki tuotemerkit

(7)

Näytä tuotteet välillä 1 - 7

Nozomi Mister Spex -verkkokaupasta

Nozomi on riippumaton ruotsalainen tuotemerkki. Mallistossa yhdistyvät räätälöidyt mallit ja laaja värivalikoima, jotka vetoavat moderniin naiseen ja keräävät ansaittua huomiota. Jos siis haluat tyylikkäät aurinkolasit ja runsaasti ihailua, Mister Spex -verkkokauppa on oikea osoite. Hanki ruotsalaistrendi suoraan kotiovellesi jo tänään ostamalla Nozomi-silmälasit Mister Spex -verkkokaupasta.

Uusimmat trendit luodaan nykyään Pohjoismaissa, josta ne sitten leviävät muualle maailmaan. Ruotsi tunnetaan uraauurtavan muotoilun kotimaana, ja nykyään se tunnetaan ympäri maailman puristisista design-klassikoistaan. Ruotsissa näet huomisen tyylit, on kyse sitten huonekaluista, arkkitehtuurista tai muodista. Nozomi Eyewear tarjoaa parempaa näönlaatua Kööpenhaminan, Tukholman ja Oslon muotipääkaupungeissa, ja tuotemerkkiä hehkutetaan voimakkaasti. Nozomi on nuorekas ja raikas ja edustaa yksilöllistä tyyliä. Tämä sopii ihanteellisesti trendikkäille ja muotitietoisille naisille ja miehille, jotka haluavat ilmaista omaa tyyliään. Nykymalliston ominaispiirteisiin kuuluvat ylisuuret kehykset monissa jännittävissä väreissä. Kokokehysmallit on valmistettu kokonaan laadukkaasta muovista.

Nozomi-silmälasit sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön ja niihin voidaan yhdistää useita erilaisia vaatetustyylejä. Erikoistilanteisiin ne ovat täydellinen valinta. Pohjoismaiden muotitietoiset trendin edelläkävijät ovat jo koukussa Nozomi-tuotemerkkiin ja käyttävät trendikkäitä silmälaseja suurten kaupunkien kaduilla. Laajasta kehysvalikoimasta voit valita mielialaan, vaatetustyyliin, sesonkiin tai tilanteeseen sopivat silmälasit. Tuotemerkki on myös olennainen valinta muulle Euroopalle. Kukaan ulkonäköään arvostava ei voi olla huomioimatta Nozomia. Kokeile uutta ruotsalaismerkkiämme ja anna meidän tehdä sinuun vaikutus upeilla materiaaleilla ja hienolla työtaidolla.

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.