Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Mitä arvoja tarvitsen ostaakseni piilolinssit?

Piilolinssien ostamiseksi sinun tulee tietää omat voimakkuutesi. Löydät tämän tiedon piilolinssireseptistäsi tai vanhasta piilolinssipakkauksesta. On tärkeä, etteivät reseptitiedot ole yli 1 vuotta vanhoja, koska näkökykysi on saattanut muuttua tänä aikana.

Näin tulkitset piilolinssireseptiäsi:


Sfäärinen voimakkuus (SF/SPH)

Sfäärinen voimakkuus osoittaa piilolinssin voimakkuuden. Ennen lukua on plus-merkki, mikäli olet kaukonäköinen, tai miinus-merkki, mikäli olet likinäköinen. Kiinnitä huomiota merkkiin tehdessäsi tilauksesi. Mikäli arvoa ennen ei ole merkkiä, se osoittaa yleensä plus-arvon.

Kaarevuus (BC)

Kaarevuus osoittaa linssien kuperuuden. Linssien kaarevuus on yleensä välillä 8.3 - 9.0 mm.

Halkaisija (DIA)

DIA-arvo ilmoittaa linssin halkaisijan millimetreinä.

Sylinteriarvo (CYL) – Koskee vain niitä, joilla on sarveiskalvon epäsäännöllisyyksiä

Sylinteriarvo osoittaa hajataittoisuuden voimakkuuden.

Akseliarvo (A/ACH) – Only relevant for those with corneal irregularities.

Akseliarvo ilmaistaan asteina ja se kuvaa sarveiskalvon epäsäännöllisyyden korjaamiseen tarvittavien sylintereiden suuntaa. Sitä tarvitaan, jotta piilolinssisi sylinterikorjauksen suunta voidaan määritellä. Akseliarvo on aina 0° - 180°.

Lisävahvuus (ADD) – Koskee vain monitehopiilolinssejä

Lisävahvuus kuvaa linssiesi vahvuutta silloin, kun tarvitset kaukonäköisyyden korjaamisen lisäksi apua myös lähelle näkemiseen esim. lukiessa. Tämä arvo on aina positiivinen ja se on useimmiten sama molempien silmien osalta. Siksi se ilmoitetaan yleensä vain kerran.


Olivatko nämä tiedot hyödyllisiä?


Muita kysymyksiä?

Sähköpostiosoite:
support@misterspex.fi

Yhteystiedot:
09-2311 3508
Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.