Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Tilaa uutiskirje/Peruuta uutiskirjeen tilaus

Miten voin tilata uutiskirjeen/peruuttaa tilauksen?

Voit pysyä ajan tasalla tuoreimmista uutisista tilaamalla ilmaisen uutiskirjeemme. Saat aina tietoa erikoistarjouksistamme ja uusimmista trendeistä. Tarjoamme sinulle säännöllisin väliajoin mahdollisuuden hyötyä erikoistarjouksistamme tai osallistua kilpailuihimme. Nämä tarjoukset suunnataan yksinomaan uutiskirjeemme tilaajille. Älä jää paitsi näistä erikoistarjouksista! Tilaaminen on tietenkin ilmaista ja voit peruuttaa tilauksen koska tahansa. Saat mahdollisuuden peruuttaa tilauksen jokaisen uutiskirjeen yhteydessä.


Jos haluat peruuttaa uutiskirjeen tilauksen

Jos olet jo tilaaja, voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen omalla tililläsi milloin vain. Vaihtoehtoisesti, jos et halua hyötyä uutiskirjeen tarjouksista, voit peruuttaa kirjeen painamalla linkkiä, joka löytyy jokaisen uutiskirjeen lopusta.


Olivatko nämä tiedot hyödyllisiä?


Muita kysymyksiä?

Sähköpostiosoite:
support@misterspex.fi

Yhteystiedot:
09-2311 3508
  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.