Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Suodatin

  • Air Optix

Air Optix Piilolinssit

(9)

Näytä tuotteet välillä 1 - 9

Air Optix -piilolinssit

AIR OPTIX -piilolinsseillä Ciba Vision asettaa uuden standardin hapenläpäisykyvyssä.

Hyvä hapen liikkuvuus on tärkeää verkkokalvon hapensaannin kannalta, ja mahdollistaa pitkäaikaisen käyttömukavuuden. Jos vietät paljon aikaa tietokoneen ääressä tai ilmastoiduissa tai savuisissa ympäristöissä, hyvin happea läpäisevät linssit ovat erityisen tärkeät. Mullistavien AIR OPTIX -piilolinssien ansiosta voit kuitenkin jättää ne silmiin torkkujen ajaksi tai jopa yöksi saamatta nihkeitä ja kuivia silmiä.

Hyvä hapenläpäisevyys saavutetaan piilolinsseissä tavallisesti runsaalla vesipitoisuudella. Runsaasti vettä sisältävillä piilolinsseillä on kuitenkin sivuvaikutus: ne häiritsevät silmän normaalia kosteutta. Tämä vähentää nopeasti käyttömukavuutta etenkin silloin, jos käyttäjällä on taipumusta kuiviin silmiin. Ciba Vision on kehittänyt AIR OPTIX AQUA -tekniikan varta vasten kuiville silmille. Patentoitu AIR OPTIX AQUA TriComfort -tekniikka hyödyntää erityisiä materiaaleja kosteuden säilyvyyden optimoimiseksi. Se tarjoaa myös ainutlaatuisen hyvän hapenläpäisykyvyn. Lisäksi AIR OPTIX AQUA -piilolinssien pinta on erityisen pehmeä, jolloin se ei tartu yhtä helposti kiinni sarveiskalvoon ja aiheuta kerrostumia. AIR OPTIX AQUA -piilolinssit tarjoavat upean yhdistelmän hyvää hapenläpäisykykyä ja alhaista vesipitoisuutta.

Erityistarpeisiin tarjoamme AIR OPTIX -mallin hajataittoisuudesta kärsiville ja AIR OPTIX MULTIFOCAL-mallin. Nämä mallit tarjoavat hajataittoisuudesta ja ikänäöstä kärsiville henkilöille AIR OPTIX -teknologian etuja.

AIR OPTIX -malliston lippulaivamalli on kuitenkin uudet AIR OPTIX NIGHT & DAY -linssit.Nämä piilolinssit sopivat ihanteellisesti niille, jotka eivät halua jatkuvasti asettaa uusia linssejä ja ottaa niitä pois. Koska linssien hapenläpäisevyys on 175Dk/t, AIR OPTIX NIGHT & DAY -linssejä voidaan käyttää huoletta ympäri vuorokauden – optikon tai silmälääkärin suostumuksella vaikkapa kuukauden!

AIR OPTIX -piilolinsseille on ominaista upea muotoilu, joka mahdollistaa vakaan istuvuuden silmässä. Siksi ne tarjoavat jatkuvasti selkeän näkökyvyn. Vaaleansinisen sävytyksen ansiosta löydät aina linssin silmästäsi ja kotelosta. AIR OPTIX -linssien vakaus merkitsee sitä, että niiden asettaminen ja poistaminen on nopeaa ja helppoa kokemattomillekin käyttäjille. Näistä ja monista muista syistä AIR OPTIX on perustellusti piilolinssimarkkinoiden johtava toimija.

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.