Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Valitse oikea silmälasien leveys

Oikealla leveydellä on merkittävä rooli lasien valinnassa. On tärkeää, että lasit istuvat täydellisesti, eivätkä ole liian kapeat tai leveät. Liian kapeat lasit voivat painaa ohimoasi ja aiheuttaa epämukavuuden tunnetta.

Mistä tiedän oikean leveyden laseilleni?

Jos sinulla on jo ennestään lasit jotka ovat samanmalliset kuin joista olet kiinnostunut, voit käyttää niitä arvioidaksesi oikean leveyden kasvoillesi. Voit käyttää yksinkertaisesti normaalia viivoitinta mitataksesi lasien leveyden kehyksen yläosasta. Käytä hyväksesi "määritä kehyksen leveys" hakutoimintoa löytääksesi mallit, jotka sopivat nykyisten lasiesi leveyteen.

Lasien-koot

Huom: Kaikki mallit eivät ole saatavilla joka koossa. Tämän ei pitäisi olla suuri ongelma sillä suosikki kehykset voivat poiketa +/- 2 mm olemassa olevasta levydestä. Hakukoneemme vie tiedon tilillesi ja esittelee kaikki kehykset jotka ovat levydeltään 2 mm leveämmät tai kapeammat kuin syötetyt arvot. Aurinkolaseissa rajaus on vielä laajempi, sillä niillä on taipumus olla hieman isompia.

Jos käytät kulmikkaita kehyksiä leveydellä 138 mm, voit vakuuttua siitä että kulmikkaat lasit leveydellä 136 - 140 mm sopivat myös.

Entä jos lasieni leveys on mainittu kehyksessä?

Valiettavasti ei. Toisin kuin kengissä ja kengän koossa, leveyttä ei ole kirjoitettu kehyksiin. Leveys on mitattava viivoittimella. Kuitenkin kehyksestä löytyy kolme erillistä mittaa, jotka on merkitty esimerkiksi: 55 neliö 18 145 (kehys leveys neliö nenäpalkki leveys) Nämä tiedot löytyvät myös Mister Spexin sivuilta, jokaisen tuotesivun alareunasta.

Sopivatko minulle leveät vai kapeat kehykset?

Seuraavat mallit sopivat, vaikka ne ovat leveämpiä kuin nykyiset lasisi:

  • Muotoilun vuoksi, kissamaiset lasit tai pilottilasit ovat silmien etäisyydeltään leveämpiä.

  • Aurinkolasit: pitäisi olla leveämmät kehykset tarjotakseen parhaan mahdollisen suojan UV -säteiltä.

Seuraavat mallit saattavat sopia, vaikka ne ovat kapeampia kuin nykyiset lasisi:

  • Kehykset tapuisilla sangoilla, ohuet sangat: painavat vähemmän tai eivät ollenkaan ohimoitasi.

  • Kehyksettömät ja läpinäkyvät silmälasit ovat esteettisesti houkuttelevampia pienemmissä kokoluokissa niiden hienovaraisen suunnittelen ansiosta.


Olivatko nämä tiedot hyödyllisiä?


Muita kysymyksiä?

Sähköpostiosoite:
support@misterspex.fi

Yhteystiedot:
09-2311 3508
Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.