Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Brillen

Silmälasit

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

133 193

Jette Silmälasit

(3)

Näytä tuotteet välillä 1 - 3

Jette-silmälasit

Joop – nimi on lupaus upeasta saksalaisesta designista. Henriette Elisabeth Joop, joka kutsuu itseään yksinkertaisesti nimellä Jette suunnitellessaan koruja ja muotia, on legendaarisen muotisuunnittelijan Wolfgang Joopin tytär. Yksi Jetten pääperiaatteista on, että esteettisesti houkuttelevan ja innovatiivisen designin luomiseksi tulee tehdä jotain, mitä kukaan muu ei ole aikaisemmin tehnyt. Tämä motto näkyy kaikessa Jette Joopin tekemisessä muodista koruihin ja arkkitehtuuriin, reseptisilmälaseihin ja aurinkolaseihin.

Jette on kaikkialla. Myös Mister Spexissä!

Jette-mallisto sisältää kaikille naisille sopivia silmälaseja. Jette-reseptilasit ovat yhtä ainutlaatuisia kuin niiden käyttäjätkin – ja aina tyylikkäät. Jos haluat erottua joukosta tyylistä tinkimättä, valitse modernimpi tyyli: Muovinen Jette, jossa on upeat ja kirkkaanväriset sangat.

Jette ei kaihda mitään keinoja muotoilussaan, ja hän käyttää useita materiaaleja reseptilasivalikoimassaan. Siksi mallistossa on sulassa sovussa sekä upeaa ja klassista metallia että huomiota herättävää ja provokatiivista muovia, joskus samassa mallissakin.

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.