Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Brillen

Silmälasit

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

140 141

Paul Smith Silmälasit

(1)

Näytä tuotteet välillä 1 - 1

Paul Smith -silmälasit Mister Spex Suomesta

Englantilainen muotisuunnittelija Paul Smith on saavuttanut hyvän maineen rohkeiden ja tyylikkäiden asusteiden suunnittelijana. Paul Smith -silmälasimallisto antaa tyylikästä särmää muotisuunnittelijan asustemallistoon moderneilla kehyksillä ja peililinsseillä. Paul Smith -silmälasimallisto on valmistettu Italiassa. Sen look on minimalistinen ja yleensä epätavallinen ja innovatiivinen. Mallistossa on käytetty rohkeasti eri muotoja, kuvioita ja värejä.

Paul Smith -silmälasimallisto on suunniteltu tietoisesti nuorekkaaksi ja uniikiksi. Paul Smith -silmälasit piristävät ihanasti asua rohkeilla sävyillään. Mallisto sisältää jännittävän valikoiman läpikuultamattomia ja läpikuultavia kehyksiä. Kehysten raidoilla, sävytyksillä ja kuvioilla tämä ainutlaatuinen mallisto on täydellinen valinta niille, jotka seuraavat uusimpia trendejä.

Hanki Paul Smith -look nopeasti ja helposti tilaamalla kehykset Mister Spexin kotisivulta. Tilaus sisältää laadukkaat linssit ja tarjoamme myös helpon ja kätevän palautusoikeuden. Kaikissa linsseissämme on UV-suoja, kovapinnoite ja heijastamaton pinta.

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.