Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Suorakulmaiset silmälasit

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

33 529

Suorakulmaiset silmälasit

(1 398)
Näytä tuotteet välillä 1 - 60/1 398

Suorakulmaiset silmälasit

Suorakulmaiset silmälasit luovat täydellisen rohkean ja auktoritaarisen ilmeen. Mister Spex tarjoaa suorakulmaisia silmälaseja useilta upeilta silmälasimerkeiltä, joihin kuuluvat muotimaailman edelläkävijät Gucci ja Prada. Olemme varmoja, että kun valittavanasi on niin monta eriväristä mallia, löydät helposti omaan tyyliisi sopivat suorakulmaiset kehykset. Suorakulmaisten silmälasien mallistossamme on tuotteita, jotka sopivat kaikkiin silmälasiresepteihin.

Olet sitten likinäköinen, kaukonäköinen tai hajataittoisuudesta kärsivä, löydät meiltä täydelliset linssit. Mister Spex tarjoaa myös laadukkaan linssien ohennuspalvelun, jolloin kehykset näyttävät parhaimmilta. Jos haet vain lukulaseja, valikoimassamme on myös useita suorakulmaisia lukulaseja. Mister Spex tunnetaan Euroopan suosituimpana optikkoliikkeenä, ja olemme iloisia siitä, että meillä on yli 1,5 miljoonaa tyytyväistä eurooppalaista asiakasta.

Kaikki tarjoamamme silmälasit toimitetaan nopeasti suoraan kotiisi. Käytämme toimituksissa DHL:n palveluja, koska DHL on luotettava ja turvallinen kuljetuspalvelu, joka antaa asiakkaille mahdollisuuden seurata lähetystä joka vaiheessa.

Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.