Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Brillen

Silmälasit

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

93 199

Superdry Silmälasit

(61)

Näytä tuotteet välillä 1 - 60

Osta Superdry-silmälasit verkosta Mister Spexistä

Superdry niitti aluksi mainetta katumuodistaan, ja jatkaa nyt menestyskulkuaan uudella silmälasimallistolla. Brittimerkin silmälasit ja aurinkolasit luovat jo nyt trendejä. Muiden Superdry-tuotteiden lailla myös silmälaseissa yhdistyvät saumattomasti amerikkalainen vintage-tyyli ja japanilainen grafiikka. Nämä trendikkäät retrohenkiset silmälasit sopivat kaikkiin asuihin. Superdry tunnetaan metallin ja asetaatin käytöstä, mutta myös bambun, puun ja aidon nahan käytöstä. Monissa Supedry-kehyksissä on myös Japanissa valmistettu 7-lehtinen ruuvipesä, joka antaa kehyksille lisää vakautta.

Superdry-silmälasit on valmistettu yleensä muovista ja metallista, ja ne tekevät vaikutuksen uniikilla muotoilullaan. Värivaihtoehtoja ovat hillityt kilpikonnakuviot, ja kaikki kehykset soveltuvat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Kehykset sopivat designinsa ja ulkonäkönsä ansiosta täydellisesti kaikkiin asuihin. Melkein kaikkiin malleihin voidaan sovittaa moniteholinssit. Tämä on tärkeää ikänäöstä kärsiville, koska se antaa käyttäjälle mahdollisuuden käyttää yhtä mallia kaikkiin etäisyyksiin. Kehysten klassinen ja ajaton design ja ihastuttava yksityiskohtaisuus tekevät jokaisesta Superdry-kehyksestä erityisen.

Saat heihin yhteyden maanantaista perjantaihin kello 9-17.

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.